En oplevelse for hele familien på Vestjyllands bedste campingpladser

Er du træt af at skulle tilbringe en stor del af ferien i overfyldte lufthavne, blot for at skulle henslæbe resten af den på inferiøre all inclusive hoteller med skemalagte aktiviteter, middelmådig buffet mad og uden mulighed for selvbestemmelse? Så skulle du og familien prøve en campingferie i det danske sommerland.

Danmark er herligt om sommeren – og selv når det siler ned, er der masser af muligheder for sjove aktiviteter for hele familien, hvis man ser sig ordentligt for. Det handler blot om at vælge det rette sted at feriere. Og med en campingferie, som kan føre dig vidt omring inden for landets grænser, vil der aldrig opstå en kedelig stund!

Find de bedste campingpladser i Vestjylland hos Camping og Familiepark West

Leder du efter campingpladser, hvor du og din familie også kan nyde godt af spændende aktiviteter og gode og familie venlige faciliteter, kan du roligt lægge Camping og Familiepark West ind i ruteplanen. Camping og Familiepark West er andet og mere end blot teltpladser og parkeringspladser for auto campere og campingvogne.

Hos Camping og Familiepark West kan du finde alt fra bade og fiske søer til minigolf anlæg og en elektrisk svævebane. Der er, med andre ord, mulighed for leg og aktiviteter for børn i alle størrelser. Med et ophold på Camping og Familiepark West får du således mulighed for en fuld dagsplan fyldt med aktiviteter, hvor alle kan være med. du kan for eksempel tage hele familien med på kanotur på søen eller i den nærliggende å – eller I kan tage et rask slag beach volley på den dertil indrettede bane. Og om aftenen kan I tilberede jeres egne måltider på Camping og Familiepark Wests lækre fælles grillpladser.

Ønsker I ikke at bo i telt, campingvogn eller auto camper, tilbyder Camping og Familiepark West også udlejningsboliger. Du kan læse mere på campingfamiliepark.dk